Блоги

08 Травня 2018
Навчимо Європу бенкетувати?
Ай молодець! Так і хочеться поаплодувати щирій українській гостинності!

Це ж треба на рівному місці у нашому місті влаштувати такий ажіотаж, щоб ціни на житло підстрибнули аж до 9 тисяч євро за ніч! Круто! Оце справжній фінал ліги чемпіонів! І, ніби, керівництво держави “грошей не любить”, а до фіналу в Києві доїде лише найзаможніший!

Дорогий футбол! Хто платить, той і музику замовляє. Гарячі футбольні фани вже розгорнули в соцмережах скандальні кампанії. Просять УЕФА втрутитися і приструнити готельних ділків, погрожують не лише судовими позовамиів, а також всерйоз обговорюють «смачненьку бійку». А чого ж, за такі гроші?! Вболівальники не втямлять, невже в Києві не знайдеться 120 тисяч ліжкомісць? Хіба не можна було заздалегідь (як наприклад робили під час Євро 2012) спортивним менеджерам від держави викупити номери в готелях по нормальних цінах?

Відомий блогер Антон Ходза жартує: Отже, приблизний кошторис фіналу ЛЧ для іноземних гостей столиці. Таксі з Борисполя - 35 000 грн + 4000 подача машинки Ніч в халупі з котами - 140 000 грн + комуналка Хот-дог з пивом - 23 000 грн за порцію Курви - 70 000 грн за хвилину Туалетний папір з Хуйлом - 9500 грн за штуку Ітого можна вкластися у 281 500 грн. Welcome to Kyiv.

Але у кожному жарті є краплинка жарту...напередодні турніру з центру Києва вже зникли всі лавки, а влада ну дуже своєчасно розгорнула капітальний ремонт доріг. Українці пропонують на додачу обов’язково ще влаштувати ремонт центру міста, включаючи повне зняття асфальту (у першу чергу в Фан-зонах). І треба не забути відключити гарячу воду, а холодну давати строго за графіком. З позитивного, мешканці Києва створили у мережі Facebook групу Kyiv FREE couch for football fans 26/05/18, у якій пропонують фанатам «Реала» та «Ліверпуля» безкоштовну ночівлю в день фіналу Ліги Чемпіонів – 26 травня 2018 року. І пропозицій чимало!

Нові досьє

Parimatch (Parimatch LLC)

Parimatch (ТОВ «Паріматч»)

Кацуба Олександр

Denis Gorbunenko

Горбуненко Денис Володимирович

Atayants Oleg Evgenyevich

Атаянц Олег Євгенович

Вадим Машуров. Все о карьере и бизнесе

Vadim Mashurov. All about career and business

Азовець Кирило Беркаль (Кірт): Війну з Росією ми ніколи не закінчимо, якщо не здобудемо у ній перемогу