Блоги

26 Березня 2020
Про заяви потенційного “трупа” Ємця
64-річний міністр охорони здоров’я Ілля Ємець сказав, що в Україні люди віку 65+ це - практично “трупи”, на які вітчизняні фінансисти навіть не розраховують. Мовляв, цих людей практично немає

Ще раз. Людина, якій через 11 місяців виповниться 65 років. Людина, яка керує здоров’ям в Україні. Людина, яка щоразу наголошує: він - кардіохірург із великої літери. Людина, яка давала клятву Гіппократа. Саме ця людина усіх наших мам-тат-дідусів-бабусь ховає заживо.

Друзі, що ми усі чекаємо від держави, де одна із ключових осіб визначила вік, до якого ми маємо прожити? Що ми усі чекаємо від медицини, де цей бовдур керує? Що ми хочемо від влади, яка публічно принижує тих, кому за 65-ть?

Сам Ємець, думаю, збирається жити до 100 років. І, певно, не хоче себе відчувати “трупом”. Хоча таким він є ще до досягнення 65 років. Бо країна, яку він нам будував при Януковичу і яку він продовжує нам будувати при Зеленському це - країна без майбутнього, де вижити мають шанси такі, як він, а також ті, хто втрапить у VIP-палати.

Сергій Руденко

Нові досьє

Parimatch (Parimatch LLC)

Parimatch (ТОВ «Паріматч»)

Кацуба Олександр

Denis Gorbunenko

Горбуненко Денис Володимирович

Atayants Oleg Evgenyevich

Атаянц Олег Євгенович

Вадим Машуров. Все о карьере и бизнесе

Vadim Mashurov. All about career and business

Азовець Кирило Беркаль (Кірт): Війну з Росією ми ніколи не закінчимо, якщо не здобудемо у ній перемогу