Блоги

17 Березня 2021
“Путін - вбивця!”. Байден прийшов, порядок наведе
Байден вважає Путіна вбивцею

“Ви думаєте, що він вбивця?", - прямо запитав президента СШАжурналіст ABC News, і той відповів: “Так”. І додав: президент Росії заплатить за втручання у вибори американського президента. 

Власне, Байден сказав про Путіна те, що думав. І те про що, вже давно знає увесь світ. Путін - вбивця! Промовивши це, Байден одразу ж обвалив російський рубль. Було б добре, аби ця фраза обвалила і всю російську економіку. З усіма наближеними до Путіна олігархами.

Байден прямим текстом називає Путіна вбивцею.

А на цьому тлі Зеленський і Єрмак готують черговий мирний план на затвердження господарю Кремля. 

Це називається політична короткозорість, яка переходить у дальтонізм нинішньої української влади.

Вбивця!

Що може побачити Зеленський в очах вбивці? 

Лише лють і ненависть до України.

З вбивцями не ведуть перемовини. Вбивць садять на пожиттєве або відпускають у ліфті до Мотороли, Захарченка і Гіві.

Путіну мир не потрібен. Особливо в Україні. За даними ООН, за сім років війни 44 000 тисячі українців є жертвами на сході, із них - 14 000 загинуло. Про який мир хоче домовлятися Зеленський із Путіним? Що він хоче побачити у очах цього маніяка-убивці? Відповідей на ці питання ми не знаємо. Бо це - державна таємниця. Як і секрет - яку ж стратегію деокупації Криму має українська сторона. 12 березня РНБО ухвалила план повернення півострова, а документ дотепер і не оприлюднений. Зрозуміло лише одне - Київ не збирається створювати на півострові кримсько-татарську автономію у складі України. Хоча кримські татари є вірними союзниками українців у боротьбі із окупантами. 

“Путін - вбивця!”. Світові вже набридло залежати від настрою країни-терористки. Де труять хімічною зброєю опозиціонерів. Де вважають за необхідне втручатися у перебіг виборів у інших державах. Де дають команду обстрілювати мирні міста України та Сирії і збивають Буком пасажирський літак. 

“Путін - вбивця!”. Світ вже не буде таким, як був до цієї заяви Байдена. І це має нарешті зрозуміти і Зеленський, і Єрмак.



Нові досьє

Подоляк Михайло. ДОСЬЄ

Шуфрич Нестор. 10 фактів із життя

Ігнатенко Олександр

Argentem Creek Partners

Argentem Creek Partners

Руденко Евгений

Parimatch (Parimatch LLC)

Parimatch (ТОВ «Паріматч»)

Кацуба Олександр

Denis Gorbunenko