Новини

20 Грудня 2017
Каплін вдерся до Мін’юсту, щоб “відвоювати” Соцпартію в Киви
Сергій Каплін, фото: www.fttc.com.ua

Сергій Каплін, фото: www.fttc.com.ua

Правоохоронці затримали та доставили до управління поліції 16 осіб для надання пояснень.

Сьогодні о 9.30 правоохоронці отримали інформацію про те, що в будівлю Міністерства юстиції у Рильському провулку проникли 30 осіб та виламують двері.

Про це повідомили УНІАН у Відділі комунікації поліції Києва.

На місце події прибули патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група і співробітники спецпідрозділу. З’ясувалося, що в будівлю міністерства із групою підтримки зайшов один із народних депутатів. Вони залишили плакат на дверях, в яких зламали замок.

Правоохоронці затримали та доставили до управління поліції 16 осіб для надання пояснень. У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, будуть встановлені обставини конфлікту, зауважили в поліції.

У свою чергу, у прес-службі народного депутата Сергія Капліна повідомили, що "секретарі обкомів СПУ з усієї країни на чолі з головою Соціалістичної партії Капліним із самого ранку увійшли в Міністерство юстиції України з вимогами виконати рішення Вищого адміністративного суду і зареєструвати рішення легітимного з’їзду СПУ та законно обране керівництво".

"Більшість членів політради Соцпартії затримані. Вони в автозаку у дворі Мін‘юсту за те, що прийшли на прийом до міністра Петренка для розблокування роботи партії", – заявив сам Каплін у Facebook.

Також Каплін писав, що він разом із "політрадою партії" зайшли до кабінету Павла Петренка, попри те, що він був зачинений. 

Читайте також: Кива зіграв Нестора Махно у фільмі Корчинського. Відео.

8 липня радник глави МВС Ілля Кива заявив, що прийняв пропозицію очолити Соціалістичну партію України. За його словами, його затвердили на з'їзді політсили.

Нові досьє

Parimatch (Parimatch LLC)

Parimatch (ТОВ «Паріматч»)

Кацуба Олександр

Denis Gorbunenko

Горбуненко Денис Володимирович

Atayants Oleg Evgenyevich

Атаянц Олег Євгенович

Вадим Машуров. Все о карьере и бизнесе

Vadim Mashurov. All about career and business

Азовець Кирило Беркаль (Кірт): Війну з Росією ми ніколи не закінчимо, якщо не здобудемо у ній перемогу