Блоги

24 Февраля 2018
Ковбаса "Кремлівська" і "Радянська". 2018 рік. Україна. 4-ий рік війни. Декомунізація
На Дніпропетровщині ігнорують закон про декомунізацію. "М'ясна фабрика "Фаворит" продовжує виробляти ковбасу "Радянську"

Я був в Мавзолеї
Я Лєніна бачив 
В гробу

Ці рядки поета Volodymyr Tsybulko (не політолога, а поета) я завжди згадую, коли чую у назвах “московський”, “кремлівський”, “ленінський” etc.

Це добре, що в українській столиці зник вже і Московський проспект, і Московський міст, і Московська вулиця. Але погано, що в Україні ще усі ці “відрижки” комуністичних назв лишаються у торговельних назвах.

От випадково натрапив на ось такі торговельні марки. Подивіться тільки-но! Окрім традиційної ковбаси “Московської”, у нас, виявляється, виробляють ще ковбаси “Кремлівську”, “Радянську”, “Останкінську”.

Ось тут більше:

http://www.mffavorit.dp.ua/…/summer_sau…/d_radianska_sk.html 
http://www.mffavorit.dp.ua/…/half_smok…/ml_kremlevskaya.html

Виявляється, цю продукцію виробляє фабрика АТБ - у неї ті ж самі контролери, що й у АТБ-Маркету. Це підприємство називається “М’ясна фабрика “Фаворит”.

Відповідно до чинного законодавства за ігнорування декомунізації є покарання. 6 місяців пройшло зі старту декомунізації, а це значить, що підприємство виробляє ці ковбаси, взагалі можна закрити.

Якщо ви стикаєтесь із чимось подібним - накидайте приклади із торговельними марками - у коменти і затегайте юристів, які працюють над цим питанням. Можливо, їм знадобиться для роботи.

P.S. До речі, ось пост Віталій Купрій про кримінальне провадження за торгівлю в Криму. Дуже цікаво чим завершиться розслідування

https://www.facebook.com/vitaliy.kupriy/posts/1872880946079160?pnref=story

 

Тэги

Россия
!-- discarded //-->

Новые досье

Parimatch („Parimatch“ LLP)

Parimatch (ООО "Париматч")

Кацуба Александр

Denys Horbunenko

Горбуненко Денис Владимирович

Atayants Oleg Evgenyevich

Атаянц Олег Евгеньевич

Вадим Машуров. Все о карьере и бизнесе

Вадим Машуров. Все о карьере и бизнесе

Азовец Кирилл Беркаль (Кирт): Войну с Россией мы никогда не закончим, если не одержим в ней победу