Новини

27 Грудня 2017
Справу Довгого закрили, - ЗМІ
Олесь Довгий, фото: 112.ua

Олесь Довгий, фото: 112.ua

Народний депутат Олесь Довгий вже не підозрюється ні в чому протизаконному

Справа народного депутата з групи "Воля народу" Олеся Довгого закрито в зв'язку з неможливістю встановити достатні докази для доведення винуватості особи в суді і вичерпанням можливості їх отримання.

Про це розповіли в Спеціалізованій антикорупційної прокуратурі, пише РБК.

"22.12.2017 року начальником відділу САП - процесуальним керівником в кримінальному провадженні прийнято рішення про його закриття в частині підозри народного депутата України Довгого О.С. в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України на підставі п. 3 ч. 1 ст. 284 КПК України - у зв'язку з неможливістю встановити достатні докази для доведення винуватості особи в суді і вичерпанням можливості їх отримання ", - сказав співрозмовник.

Читайте також: Довгий Олесь. ДОСЬЄ

 

Так, слідством встановлено, що питання передачі земельних ділянок у власність вирішувалося виключно на пленарних засіданнях сесії Київради за результатами голосування.

Нагадаємо, в діях народного депутата ГПУ вбачала ознаки зловживання службовими обов’язками, вчинених у співучасті, з метою незаконного відчуження 10 земельних ділянок природно-заповідного фонду – заказника “Острів Жуків”, загальною площею 44,25 га. В липні Верховна Рада підтримала подання Генеральної прокуратури на притягнення його до кримінальної відповідальності.

Нові досьє

Parimatch (Parimatch LLC)

Parimatch (ТОВ «Паріматч»)

Кацуба Олександр

Denis Gorbunenko

Горбуненко Денис Володимирович

Atayants Oleg Evgenyevich

Атаянц Олег Євгенович

Вадим Машуров. Все о карьере и бизнесе

Vadim Mashurov. All about career and business

Азовець Кирило Беркаль (Кірт): Війну з Росією ми ніколи не закінчимо, якщо не здобудемо у ній перемогу