Блоги

08 Травня 2018
Навчимо Європу бенкетувати?
Ай молодець! Так і хочеться поаплодувати щирій українській гостинності!

Це ж треба на рівному місці у нашому місті влаштувати такий ажіотаж, щоб ціни на житло підстрибнули аж до 9 тисяч євро за ніч! Круто! Оце справжній фінал ліги чемпіонів! І, ніби, керівництво держави “грошей не любить”, а до фіналу в Києві доїде лише найзаможніший!

Дорогий футбол! Хто платить, той і музику замовляє. Гарячі футбольні фани вже розгорнули в соцмережах скандальні кампанії. Просять УЕФА втрутитися і приструнити готельних ділків, погрожують не лише судовими позовамиів, а також всерйоз обговорюють «смачненьку бійку». А чого ж, за такі гроші?! Вболівальники не втямлять, невже в Києві не знайдеться 120 тисяч ліжкомісць? Хіба не можна було заздалегідь (як наприклад робили під час Євро 2012) спортивним менеджерам від держави викупити номери в готелях по нормальних цінах?

Відомий блогер Антон Ходза жартує: Отже, приблизний кошторис фіналу ЛЧ для іноземних гостей столиці. Таксі з Борисполя - 35 000 грн + 4000 подача машинки Ніч в халупі з котами - 140 000 грн + комуналка Хот-дог з пивом - 23 000 грн за порцію Курви - 70 000 грн за хвилину Туалетний папір з Хуйлом - 9500 грн за штуку Ітого можна вкластися у 281 500 грн. Welcome to Kyiv.

Але у кожному жарті є краплинка жарту...напередодні турніру з центру Києва вже зникли всі лавки, а влада ну дуже своєчасно розгорнула капітальний ремонт доріг. Українці пропонують на додачу обов’язково ще влаштувати ремонт центру міста, включаючи повне зняття асфальту (у першу чергу в Фан-зонах). І треба не забути відключити гарячу воду, а холодну давати строго за графіком. З позитивного, мешканці Києва створили у мережі Facebook групу Kyiv FREE couch for football fans 26/05/18, у якій пропонують фанатам «Реала» та «Ліверпуля» безкоштовну ночівлю в день фіналу Ліги Чемпіонів – 26 травня 2018 року. І пропозицій чимало!

Нові досьє

Подоляк Михайло. ДОСЬЄ

Шуфрич Нестор. 10 фактів із життя

Ігнатенко Олександр

Argentem Creek Partners

Argentem Creek Partners

Руденко Евгений

Parimatch (Parimatch LLC)

Parimatch (ТОВ «Паріматч»)

Кацуба Олександр

Denis Gorbunenko